Bag om Systuen.dk - Systuen.dk / Tlf. 70223406

Gå til indhold

Bag om Systuen.dk

Kontakt os
Bag om Systuen.dk

Systuen.dk startede allerede i 1999, dengang havde vi til huse i Ishøj ved København. Og helt frem til 2017 hvorefter Systuen.dk flyttede til 4440 Mørkøv.

Vi har altid i Systuen.dk efterlevet at give en god service, og leverer et godt stykke håndværk, så både kunder og vi selv kan være tilfreds. Efter Systuen.dk flyttede til 4440 Mørkøv, så har vi fået et stort antal private kunder. Ellers har Systuen.dk betjent erhvervskunder, det har både været indenfor arbejdstøj, uniformtilpasning, bryllupskjoler, samt forandring af al beklædning.

Efter udflytningen til 4440 Mørkøv, har vi fået større lokaler, faktisk har vi to systuer på matriklet. Ofte ser man dog ikke Systue 2, som vi selv ynder at kalde Systuen på første sal, det er også her vores bogholderi sidder. Normalt så ser vores kunder, som kommer i Systuen.dk kun Systue 1, som er den som betjener vores private kunder. I 2020 lancerede vi en lille webshop, som man kan følge via vores hjemmeside.

Nye tiltag sker der løbende i Systuen.dk, det sidste skud på stammen af services er "Små Sykursus", dog har dette tiltag haft en svær opstart fordi Corona epidemien kom i vejen. Men der arbejdes stadig på det kan komme i luften...


Hilsen
Systuen.dk / Ravn
Tilbage til indhold